Sfaturi utile si tutorial montaj Stickere Decorative Tobi

Ionut Ghencea | 24.01.2017

Sfaturi utile si tutorial montaj Stickere Decorative Tobi

Stickerele decorative Wall Art:

Autocolant (folie adeziva) pentru perete marca Oracal. Producator recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor. In functie de proiect stickerele de perete se pot decupa computerizat pe cutter plotter sau imprima (in cazul autocolantelor wall art printate). Recomandat pentru decorarea peretilor interiori cu imagini grafice deosebite.

Folia Wall Art este disponibila intr-o gama variata de culori si este destinata doar pentru aplicatii de interior. Poate fi aplicata doar pe peretii care au suprafata neteda (vopsiti, peste tapet) si nu pe pereti rugosi sau deformati. Suprafata pe care se aplica (peretele) trebuie sa fie curata, fara urme de praf.
Nu se aplica pe pereti afectati de condens sau mucegai. Nu se aplica pe vopseluri lavabile care contin teflon sau sunt tratate special sa nu aiba aderenta la murdarie. Foliile „Wall Art” nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau pe baza de teflon.

Sfatul Tobi - In cazul peretilor proaspat vopsiti se recomanda aplicarea stickerelor wall art pentru perete, doar dupa ce pereti sunt uscati (aproximativ 2 saptamani dupa vopsire). Pentru rezultate perfecte, alocati un minut in plus din timpul dumneavoastra si cautati informatii utile despre stickerele decorative, folia folosita si metoda prin care sunt realizate (decupate sau imprimate). Putina documentatie nu strica nimanuiwink

Cum se monteaza stickerele pentru perete:

Sticker decorativ wall art negru aplicat pe pereteFiecare sticker decorativ este decupat computerizat sau imprimat (in functie de grafica dorita), este livrat pe suport de folie adeziva Oracal si acoperit cu folie de transfer pentru a facilita aplicarea. In unele cazuri stickerele nu au nevoie de folie de transfer, se aplica (lipesc) pur si simplu pe perete.
1 - Alegeti locul unde se doreste aplicarea.

2 - Dezlipiti putin partea de hartie de pe spate (suportul pe care este aplicata folia adeziva) si pozitionati provizoriu sticker-ul pe perete.

3 - Asigurati-va ca totul este in regula si desfaceti treptat (sau total) suportul de hartie.

4 - Odata dezlipit suportul de hartie, folositi o racleta de plastic (card,buletin sau orice obiect rigid) si racletati (frecati) suprafata stickerului pentru a se lipi bine de perete. Cand sa racletat toata suprafata retrageti usor folia de transfer incepand dintr-un colt la un unghi de 45 grade.

Sfatul Tobi - In cazul modelelor mici sau cu detalii fine este posibil ca stickerul de perete sa ramana prins pe folia de transfer. Usor si cu grija racletati suprafata si continuati pana cand sa retras toata folia de transfer si stickerul a ramas aplicat pe perete. 
stickere perete neuronyautocolante wall art aplicate pe peretestickere wall art diverse culori
sticker wall art negru citat motivationalstickere pentru perete siluetastickere decorative peretiautocolant perete wall artsticker decorativ pereteautocolant perete citat inspirational