Returnari

Daca nu sunteti multumiti pe deplin de produsele noastre le puteti returna in termen de 15 zile lucratoare fara a invoca un motiv, doar sa ne anuntati in scris printr-un email ca doriti returnarea produselor cumparate. Nici un colet nu va fi acceptat fara o notificare prealabila. Notificarea scrisa va fi trimisa la adresa de mail - contact@tobideco.ro. Nu aveti nevoie de un motiv anume, daca considerati ca produsele nu corespund dorintelor dumneavoastra noi vom returna contravaloarea lor.

Nota - produsele personalizate nu pot fi returnate. Prin produse personalizate intelegem produse realizate dupa specificatiile clientilor. Acestea nu pot fi returnate datorita faptului ca nu mai pot fi repuse in vanzare.

In cazul returnarii unei comenzi,produsele livrate + factura fiscala trebuie sa fie retrimise catre noi pe costurile si responsabilitatea clientului care se obliga de asemenea sa se asigure ca transportarea acestuia (acestora) se va face astfel incat sa nu afecteze starea produsului.Vor fi acceptate numai produsele a caror stare nu a fost alterata, si intelegem prin aceasta: starea de origine la livrare.

Cum in Romania este o practica returnarea produselor in ambalajul primit,noi mentionam ca nu este nevoie de ambalajul original,astfel garantam calitatea produselor noastre. Este de ajuns ca produsul sa ajunga in starea de origine in care a fost livrat, indiferent de metoda de ambalare. Doar sa ne anuntati inainte ca doriti returnarea produsului / produselor. Lucram cu oameni si pentru oameni.

Consideram ca astfel oferim flexibilitate si o politica onesta pentru retururi. Orice produs care prezinta urme de lovire,manipulare gresita,daune vizibile,etc nu va fi rambursat.

In conditiile in care un produs este returnat respectand conditiile stipulate mai sus, Tobi va returna intreaga suma corespunzand produselor comandate in maxim 7 zile lucratoare de la primirea coletului intr-un cont bancar specificat.

Va dorim spor la decorat si va asteptam printre clientii nostri multumiti.