Servicii montaj

Servicii profesionale de montaj pentru produsele comercializate pe site-ul nostru.

Suntem siguri de calitatea produselor comercializate si la fel de siguri si pe calitatea montajului acestora, motiv pentru care in Bucuresti si Ilfov oferim servicii complete de montaj.Pentru detalii si oferte de pret, ne poti contacta la 0746 067 081 sau contact@tobideco.ro

O colectie variata de produse

Sa aduni din aer idei, ganduri, reprezentari, si la nevoie sa le poti concretiza este efortul pe care noi il punem in slujba dumneavoastra. Toate produsele din colectia noastra au fost alese cu grija pentru a completa nevoia de singularitate a fiecarui individ sau companie si sa se potriveasca cu orice tip de spatiu rezidential sau comercial.

Orice produs se pot realiza personalizat la cerere conform specificatiilor dorite sau in orice alt format/material/ decat este prezentat in site sau in alte dimensiuni/culori.

Toate produsele sunt realizate in Romania, niciunul din produsele noastre nu este importat de la Terti. Produsele Tobi sunt realizate numai pe baza de comanda garantand astfel o calitate excelenta comparativ cu alte produse care au fost expuse un timp indelungat.