Termeni si conditii

Uram "bine ati venit" tuturor vizitatorilor acestui site, dar dorim sa se cunoasca regulile ce trebuie respectate. Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre produsele si serviciile noastre. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de echipa tablou canvas sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact@tobideco.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Tobi Deco (www.litere-printuri.ro) prin reprezentantul sau fiscal TOBI DECO DESIGN SRL cu sediul social in ALEEA CICEU, NR2, BLA13, SC1, ET3, AP15, SECTOR 4 , Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/1214/2014 ,  cod unic de inregistrare fiscala RO 32742121, ofera acces liber la acest site, pentru a face cunoscute capacitatile sale de productie si munca depusa in serviciul tuturor clientilor pentru care lucram.

Vanzator – Tobi Deco (www.litere-printuri.ro) prin reprezentantul sau fiscal TOBI DECO DESIGN SRL

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.litere-printuri.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia, aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

Ne rezervam dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

Va dorim spor la decorat si va asteptam printre clientii nostri multumiti.