Descopera povestea unor decoratiuni custom made, pentru spatii de birouri personalizate

Ionut Ghencea | 29.12.2018

Descopera povestea unor decoratiuni custom made, pentru spatii de birouri personalizate

Arhitectele de interior de la Jooca Studio au dorit realizarea unui spatiu colorat, dar care sa pastreze in acelasi timp o atmosfera tehnica. 

Astfel, pornind de la randarile primite de la arhitecte, am inceput productia pentru acest proiect de amenajare.

 

 

Decoratiune harta lumii polistiren:

detaliu harta lumii polistiren
Harta a avut dimensiunea de 300 x 168 cm, grosime 3cm si a fost realizata din 988 de cilindri vopsiti in culoarea alba.

Inca de cand am vazut randarea ne-am dat seama ca va fi un produs ,,WOW,, dar care va necesita mult timp de productie.
Mai exact, totul a durat in jur de 6-7 zile lucratoare.

Decuparea bulinelor si finisarea lor a durat 2 zile iar partea de vopsire 4-5 zile. Fiecare cilindru a fost vopsit manual ,,prima mana,, si abia apoi am trecut la vopsirea profesionala cu pistolul de vopsit. Datorita dimensiunii si formei cilindrice, toate bulinele au fost  fixate ca sa nu ,,zboarewink,, in timpul procedurii de vopsire.

Dupa ce am terminat productia, am conceput un sablon de montaj pentru tot ansamblul, pentru a putea pastra spatierea cat mai exacta. Montajul s-a realizat manual, prin lipire cu silicon de perete pentru fiecare cilindru in parte si a durat in jur de 5 orecool.

Logo-uri volumetrice polistiren:

Pe langa harta ,am realizat si logo-urile YAROOMS, tot din polistiren. Procedura a fost aceeasi, decupare computerizata + vopsire la 2 culori + montaj cu silicon pe perete. Dupa aventura cu bulinele, aceste logo-uri din polistiren au fost ca un desert racoritor intr-o zi de vara calduroasayes.

Panouri bucatarie + forme de ceas metalice:

Fetele de la Jooca Studio au dorit si cateva panouri metalice usoare, colorate si rezistente ,completate de printuri cu animale. Solutia noastra a fost realizarea din aluminiu/dibond 3mm grosime decupat computerizat in jurul prizelor + autocolant personalizat cu grafica dorita si laminat mat pentru extra protectie.

Au rezultat niste panouri simpatice, practice si colorate. Formele de ceas au fost realizate tot din aluminiu/dibond 3mm grosime, negru lucios si decupate computerizat pe forma dorita. Montajul s-a realizat prin lipire cu adeziv bicomponet, din dorinta de a nu exista nici o prindere vizibila pe fata.

Astfel a fost realizat un proiect de amenajare pentru birouri foarte drag noua, care ne-a scos putin din zona de confort.
Mai multe imagini de la acest proiect se pot vedea aici. Multumim partenerilor pentru increderea acordata!