Proiecte frumoase - amenajare sali conferinte, birouri, sala relaxare

Ionut Ghencea | 26.07.2019

Proiecte frumoase - amenajare sali conferinte, birouri, sala relaxare

Amenajare office Sparktech


Un proiect de amenajare complex pentru sali de conferinte, birouri, sala de relaxare. 

Design realizat de arhitectele de interior de la Jooca Studio

 

Amenajare sali de conferinte - Africa, Australia, Peru, India, Romania:

amenajare sala conferintaFloor graphics sala conferintaVolumetrie sala conferinta


Arhitectele de la Jooca Studio au gandit o tematica diferita pentru fiecare sala de conferinta insa au pastrat acelasi concept. O atmosfera relaxanta de vacanta.

Pornind de la schitele si randarile arhitectelor am realizat pe comanda:

Folie personalizata Floor Graphics - imprimata la rezolutie foto conform design. Pentru fiecare sala de conferinta am folosit o folie imprimata (mandala, motive traditionale,etc) pe care am incapsulato cu o folie speciala pentru trafic cu o rezistenta minima de 6 luni. Folia are o textura speciala, care asigura protectie impotriva alunecarii atunci cand este uscata, cat si cand este umeda. 

Asigura o buna protectie la umiditate, la ultraviolete si are o foarte buna rezistenta impotriva actiunilor mecanice.
Rezista la marea majoritate a uleiurilor si grasimilor, a combustibililor, solventilor alifatici, acizilor slabi si a sarurilor.

Tablouri decorative inramate - in fiecare sala de conferinta arhitectele au dorit amplasarea unor tablouri inramate cu imagini faimoase reprezentative fiecarei tari in parte. Pozele dorite au fost cumparate la rezolutie mare, imprimate la rezolutie foto pe canvas, fixate pe un cadru de lemn uscat peste care am adaugat o rama alba eleganta.

Panouri decorative whiteboard - pentru fiecare sala am folosit panouri decorative din aluminiu dibond, peste care am aplicat folie whiteboard. Pentru fixare in perete am folosit suruburi decorative metalice.

Aluminiu-Dibond este un material compozit format din doua fete de aluminiu cu grosime de 0,20 mm, 0,21 mm sau 0,3 mm si un miez de polietilena. Fetele de aluminiu sunt lipite de miezul din polietilena prin metode chimice si mecanice in timpul procesului de extrudare, ceea ce determina o rezistenta deosebita la destratificare.

Fetele de aluminiu sunt protejate cu vopsea poliesterica si lacuite. Structura compozita a panourilor din Aluminiu-Dibond confera o rigiditate foarte buna, chiar si în cazul panourilor de mari dimensiuni. In ciuda greutatii scazute care permite transportul si manipularea usoara, rigiditatea si rezistenta ridicata pastreaza forma si planeitatea panourilor compozite din aluminiu chiar si atunci cand sunt expuse la variatii mari de temperatura.

Cuvinte volumetrice -  polistiren extrudat 2cm grosime, decupat computerizat + vopsire in culorile dorite. Literele din polistiren au fost lipite cu silicon transparent in urma unui sablon de montaj. O solutie estetica si foarte usoara, ideala pentru signalistica de interior.

Folie sablare decupata computerizat - compartimentarea salilor a fost realizata din sticla, peste care am aplicat folie de sablare pentru un efect discret de geam sablat.
 

Amenajarea birourilor Open Space:

amenajare birouri open spacefolie wall art birouriZona de birouri a fost gandita de arhitecte ca un spatiu deschis si luminos, fara prea multe elemente care sa incarce spatiul.
Conform planurilor primite de la arhitecte am realizat pe comanda:

Logo volumetric companie - polistiren extrudat 2cm grosime, decupat computerizat + vopsire in culorile dorite.

Folie wall art imprimata - pentru stalpii de rezistenta aflati in spatiu, fetele de la Jooca au dort colantarea lor integrala cu harta unui oras specific : Amsterdam, Melbourne, Barcelona si Cape Town. Am folosit o folie speciala pentru pereti ,,Wall Art,, imprimata la rezolutie foto conform design. Au iesit niste harti dragute care au achimbat total aspectul unor stalpi banalismiley
 

Amenajare sala de relaxare:

amenajare sala de relaxaresala de relaxaresticker pardoseala sotron


Pentru aceasta zona am realizat:

Stickere pardoseala jocuri - sotron, twister  cat si alte fraze si cuvinte cheie care au legatura cu joaca. Am folosit folie colorata in masa, decupata computerizat (rosu,negru,galben,verde,alb,etc) peste care am aplicat folie speciala pentru trafic. Pentru zona de pereti am folosit folie wall art.

Stickere sablare/colorate decupate - pentru zona de luat masa/chichineta. Compartimentarea fiind din sticla a trebuit sa realizam un set mixt de cuvinte realizat din folie sablare si colorata in masa. Toate au fost decupate computerizat conform design.

Mai multe poze de la acest proiect se pot vedea aici sau in pagina arhitectelor aici